AICI EUROPA – dezbaterile publice lunare organizate de Reprezentanța Comisiei Europene pun față în față agenda publică națională și prioritățile UE

piata-unica-digitalaReprezentanţa Comisiei Europene în România organizează masa rotundă cu tema Piața unică digitală în România, în data de 12 octombrie 2015, între orele 09:30-13:30, la sediul Reprezentanței Comisiei Europene în România din București, str. Vasile Lascăr, nr. 31, etaj 1, sala Titulescu.

Principalii vorbitori sunt:
◾ Florin Lupescu, consilier principal în cadrul Direcției Generale pentru Rețele de Comunicații, Conținut și Tehnologie (Comisia Europeană)
◾ Bebe Viorel Ionicǎ, secretar de stat, Ministerul pentru Societatea Informaționalǎ
◾ Varujan Pambuccian, membru al comisiei parlamentare pentru tehnologia informației și comunicațiilor din Camera Deputaților
◾ Diana Voicu, secretar de stat, Ministerul Justiției

Moderatorul evenimentui este Paul-Andre Baran, Fundația Româno-Americană.

Întâlnirea are drept obiectiv prezentarea și dezbaterea ansamblului politicii pentru piața unică digitală cu principalii săi vectori: contextul general al acțiunilor Comisiei Juncker, liberul acces la bunuri și servicii în cadrul UE, condițiile ce trebuie asigurate pentru dezvoltarea rețelelor și serviciilor digitale, raportul dintre economia digitală și societate și, nu în ultimul rând, investițiile în domeniu.

Astfel de dezbateri vor fi organizate, în perioada următoare, în toate statele membre ale Uniunii Europene.

Dezbaterea face parte din seria de evenimente lunare “AICI EUROPA”, iniţiată de Reprezentanţa Comisiei Europene cu scopul de a stimula dezbaterea cu privire la priorităţile Uniunii Europene, în strânsă legătură cu agenda publică naţională din România.

Agenda evenimentului

Sursa: Reprezentanța Comisiei Europene în România

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com