Calendarul programelor europene de formare Erasmus+: tineret și educație non-formală

element3

Totul dintr-o privire: formare în cadrul programului Erasmus +

Vreți să știți ce are de oferit  Europa în ceea ce privește activitățile de formare în domeniul tineretului și educației non-formale?  Atât pentru tineri, cât și pentru lucrători în domeniul tineretului sau alte persoane din organizațiile care lucrează cu tinerii, calendarul on-line al programelor internaționale de formare  vă oferă o selecție de programe foarte interesante. De asemenea, organizațiile pot folosi portalul SALTO YOUTH pentru promovarea propriilor oferte de formare, a uneltelor educaționale sau a proiectelor proprii pentru identificarea de parteneri europeni.

Calendarul european de formare este Erasmus +

Toate activitățile de formare din acest calendar ar trebui să fie europene (sau internaționale), non-profit și direcționate către lucrătorii de tineret care doresc să-și dezvolte competențele de a lucra cu tinerii și pentru tineri, de a împărtăși experiențe și, ocazional, pentru a crea oportunități de colaborare pentru proiecte comune în viitor. În plus, în calendar se pot publica cereri de proiecte în care lucrătorii de tineret se întâlnesc cu alte grupuri țintă, cum ar fi factorii de decizie politica pentru tineret, organizatori ai programelor de formare continuă pentru adulți, printre altele, pentru a învăța unii de la alții.

Puteți contribui la creșterea atractivității și diversității programelor de formare prin adăugarea ofertelor de formare ale agențiilor naționale, ONG-urilor și a altor parteneri activi domeniul tineretului din Europa.

Iată care sunt următoarele programe de formare – doar cinci din cele 57 disponibile în prezent:

 

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com