Concurs national | Europa Jurnalistilor din Amfiteatre

Euopa_Jurnalistilor_din_Amfiteatre

In perioada martie – septembrie 2013, Comisia Europeana organizeaza competitia pe teme europene  “Europa Jurnalistilor din Amfiteatre“, adresata studentilor, doctoranzilor si masteranzilor de la facultatile de jurnalism si stiintele comunicarii.

Concursul, aflat la cea de-a treia editie,  este organizat de Reprezentanta Comisiei Europene in Romania (RCE) , la fel ca si-n editiile trecute, are ca scop implicarea unui numar cat mai mare de participanti.

El consta in realizarea de materiale jurnalistice: audio, video si multimedia pe teme europene, care sa fie de interes pentru cetateni. Materiale audio, video sau online (multimedia) vor fi selectate de o comisie formata din jurnalisti de prestigiu din domeniile audiovizual si online specializati pe teme europene si din experti ai RCE in Romania.

Calendarul vizitelor este stabilit pentru anul 2013, cu mentiunea ca este posibil ca, in afara de cele confirmate deja, unele date sau ore sa se mai schimbe. Revenim cu un calendar actualizat pe masura ce primim noi confirmari din partea universitatilor.

EJA5

Leave a Reply

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com