Dezbatere “De 10 ani în Europa: pe val, la vale și înapoi”

În data de 14 martie 2017, începând cu ora 17.00, va avea loc dialogul cu cetățenii organizat de Reprezentanța Comisiei Europene în România pe subiectele ”fierbinți” ale evoluțiilor din ultimii 10 ani, precum și asupra viitorului Europei. Angela Cristea, șeful Reprezentanței Comisiei Europene, Elena Calistru, președinte Funky Citizens, și Monika Štěpánová, director-fondator al “One World Romania”, vor fi principalii interlocutori pentru participanții la dezbatere. Moderator va fi jurnalistul Ovidiu Nahoi.

În 2017, coeziunea Uniunii Europene este supusă presiunilor create de populism, de apariția mișcărilor de extremă dreaptă, de frustrările celor care se simt depășiți de fenomenul globalizării. Este cel mai potrivit moment să ne întrebăm cum am ajuns în această situație și, mult mai important, cum putem face să ne recăștigăm forța: respectiv, să ne reamintim mereu care sunt valorile care ne unesc, cele pentru care merită să lupți.

Dialogul va putea fi urmărit LIVE 

De asemenea, așa cum ne-am obișnuit la dialogurile cetățenești, intervențiile, întrebările și participarea cetățenilor prin social media este asigurată

  • pe twitter si facebook: folosind hash-tag-ul #EUdialogues
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com