Eveniment de informare despre Programul Europa pentru Cetățeni – Timișoara, 29 martie 2016

europa pentru cetateniPunctul Europa pentru Cetățeni București, în parteneriat cu Instituția Prefectului Județul Timiș, organizează în data de 29 martie a.c., un eveniment de informare despre Programul Comunitar Europa pentru Cetățeni 2014 – 2020, care se adresează potențialilor beneficiari din județul Timiș.

Având în vedere că noul Program are o altă structură și alte reguli de finanțare, precum și că procedura de aplicație s-a schimbat, s-a considerat că ar fi util și important să fie prezentate direct aceste noi reguli și oportunități de finanțare.

Printre liniile de finanțare ale acestui Program se numără și înfrățirile între localități, susținerea proiectelor societății civile și memoria istorică europeană (și anume activități referitoare la momente definitorii și puncte de referință din istoria europeană recentă, la regimurile totalitare din istoria modernă a Europei și la comemorarea victimelor acestora).

În acest context, vă adresăm invitația de a participa la evenimentul de informare, care va avea loc marți, 29 martie 2016, la Sala Revoluției din cadrul Palatului Administrativ din Timișoara, Bv.Revoluției din 1989 nr.17, et.I, în intervalul orar 10:00 – 14:00.

Agenda sesiunii Timisoara 29 martie 2016

Pentru mai multe informații despre acest program, consultați pagina dedicată de pe site-ul Europe Direct Timișoara – Europa pentru Cetățeni.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com