Parlamentul European invită tinerii să participe la Evenimentul Tinerilor Europeni EYE 2016 de la Strasbourg

EYE2016
Parlamentul European a deschis sesiunea de înscriere a tinerilor la Evenimentul Tinerilor Europeni “EYE 2016”, care va avea loc în perioada 21-21 mai 2016 la Strasbourg (FR). Numărul total al participanților se va ridica la 7.000.

Se pot înscrie grupuri de minim 10 tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 30 de ani, reprezentaţi de un leader cu vârsta peste 18 ani. Nu se percepe taxă de participare, dar costurile de transport şi cazare trebuie suportate de participanţi. Termenul limită de înscriere este 31 decembrie 2015.

EYE 2016 va include o mare varietate de activități sub motto-ul “Împreună putem face o schimbare” în sens politic, social și cultural. Tinerii vor avea posibilitatea de a face schimb de idei şi de a discuta între ei şi cu factorii de decizie europeni. Participanţii vor putea să lucreze pe ateliere, să participe la dezbateri și alte activități legate de 5 teme majore: “Război şi pace”, “Apatie sau participare”, “Excluziune sau acces”, “Stagnare sau inovare”, “Colaps sau succes”.

Pentru detalii, consultați pagina dedicată a evenimentului EYE2016 pe site-ul Parlamentului European

Programul evenimentului EYE 2016

 

 

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com