Participă la conferinţa despre fonduri europene „Succesul e…MOLIPSITOR!” – Regiunea Vest

Reprezentanţa Comisiei Europene în România şi Structural Consulting™ Groupwww.fonduri-structurale.ro vă invită la conferinţa despre fondurile europeneSuccesul e…MOLIPSITOR!– Regiunea Vest, organizată în parteneriat cu Banca Comercială Română și Banca Transilvania.

Conferința este parte a celei de-a doua ediții a Caravanei Fondurilor Structurale„Succesul e…MOLIPSITOR!”, un proces interactiv de descoperire și împărtășire a bunelor practici și a impactului generat de proiectele finanțate din fondurile europene. În perioada mai-noiembrie 2017 vor fi organizate evenimente în cele 8 regiuni ale României, pentru a discuta despre lecțiile învățate și pentru a prezenta bune practici ale beneficiarilor de la nivel local.

Evenimentul va include prezentări ale unor proiecte de succes, studii de caz cu privire la implementarea unor concepte inovatoare în proiectele cu finanțare europeană și o secțiune interactivă „Să învățăm de la experți”. În cadrul acestei secțiuni, vor fi prezentate informații practice legate de achiziţiile publice, economia socială și finanţarea start-up-urilor și publicul va putea adresa întrebări.

La eveniment vor fi prezenți reprezentanți ai autorităților publice centrale şi locale, beneficiari și potențiali beneficiari ai fondurilor europene, mass media şi publicul larg.

Conferința se bucură de sprijinul Casei de Avocatură Trandafir & Associates, Egghead Advertising și Asociației Centrul pentru o Societate Durabilă împreună cu partenerii locali Universitatea de Vest Timișoara, AMBASADA și Web Innovation.

Data conferinței: Miercuri, 7 iunie 2017, începând cu ora 11.00

Locație: AMBASADA, Strada Anton Seiller, nr. 2, Timișoara.

Înscriere:

Participarea la eveniment se face pe bază de înscriere prin completarea formularului de înscriere. Data limită de înscriere la eveniment este luni, 5 iunie 2017, în limita locurilor disponibile.

Participarea este GRATUITĂ, pe bază de confirmare.

Informații suplimentare găsiți și pe pagina de facebook

Context

Seria de Conferințe regionale 2017

În perioada mai-noiembrie 2017, caravana fondurilor structurale vizitează cele 8 regiuni ale României, după următorul program:

  • 23 mai 2017 – conferința dedicată regiunii București-Ilfov, organizată la București,
  • 7 iunie 2017 – conferința dedicată regiunii Vest,
  • 13 iunie 2017 – conferința dedicată regiunii Sud Muntenia,
  • 4 iulie 2017 – conferința dedicată regiunii Centru,
  • 14/15 septembrie 2017 – conferința dedicată regiunii Nord-Vest,
  • 3/4 octombrie 2017 – conferința dedicată regiunii Sud Vest Oltenia,
  • 16/17 octombrie 2017 – conferința dedicată regiunii Sud-Est,
  • 2/3 noiembrie 2017 – conferința dedicată regiunii Nord-Est.

Gala Fondurilor Structurale 2017

Pe 15 decembrie 2017 ne reunium cu toții la București, la cea de-a doua ediție a Galei Fondurilor Structurale. În cadrul Galei vor fi apreciate și premiate proiecte finanţate din fonduri europene (dar și din surse alternative) care au generat impact și au adus valoare adăugată şi care pot genera efect multiplicator prin „puterea exemplului”.

Informații utile

Pagina conferintei ”Succesul e… molipsitor” – Regiunea Vest.

Pagina caravanei fondurilor structurale

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com