Re-Inventarea locului de munca: reconcilierea vietii profesionale cu viata privata prin adaptarea solutiilor europene la realitatea romaneasca

RE-inventarea_locului_de_munca

Locuri de muncă pentru oameni sau oameni pentru locuri de muncă? De ce într-o lume tehnologizată şi informatizată muncim mai mult? Cum ajungem la echilibru, noi, ca (viitori) angajaţi şi care este responsabilitatea angajatorilor? Ce soluţii au adoptat statele europene? În contextul transformării pieței muncii și a nemulțumii exprimate de marea majoritate a lucrătorilor, atât din statele dezvoltate, cât și din cele mai puțin dezvoltate, Uniunea Europeană propune o serie de soluții, însă măsurile sunt implementate de fiecare stat în parte. 

Conferința este organizată de Centrul de Informare Europe Direct Timișoara și  își propune să ofere participanților un spațiu pentru dialog interdisciplinar cu experti din cele mai variate domenii: sanatate, educatie, comunicare, legislatie romaneasca si europeana, management de top.
În prima secțiune vor avea loc expuneri în plen.
Invitați:
dr. Ileana Radu, director profesional Asociația Dianoia-Institutul de terapie familială și practică sistemică: “Dinamica personal / profesional – disfuncționalitate vs echilibru”
psih. Adela Dinu, președinte Asociația pentru Promovarea Femeii din România și av.Carmen Novac: “Evoluția profesională a femeii și viața de familie. perspective sociale, educaționale și juridice.”
prof. dr. Mona Vintilă, Universitatea de Vest din TImișoara – Facultatea de Psihologie “Familia în contextul migrației”
conf.dr. Mariana Cernicova-Bucă, Universitatea Politehnica Timișoara – Facultatea de Științe ale Comunicării
ing. Sasha Ciorângă, Head of Business Unit Commercial Vehicles & Aftermarket, Continental Automotive Romania

În cea de-a doua parte a conferinței, atelierele se vor derula în paralel:

– Identificarea valorilor personale si prioritizare (dezvoltare personala, Marinela Brinda)
– Stress profesional si burn-out: tablou si strategii de coping (Dianoia)
– Public speaking (dezvoltare personala, Toastmasters)

Participarea la acest eveniment este gratuită. Sunt invitați studenți, cadre didactice, profesioniști, manageri, elevi din clasa XII-a, pensionari.

Întrucât dorim să oferim și mămicilor/tăticilor cu copii minori posibilitatea de a participa la aceasta conferință, Echipa Europe Direct va organiza în paralel și ateliere pentru copii – desen, pictură și jocuri.

Pentru inscrieri, va rugam sa completati formularul online disponibil la adresa: https://www.surveymonkey.com/s/77JB3NH

Organizator: Centrul de Informare Europe Direct Timișoara, coordonat de Reprezentanța Comisiei Europene în România
Parteneri: Asociația Dianoia, APFR, Univesitatea de Vest din Timișoara, Universitatea Politehnica Timișoara, Toastmasters Timișoara
Cu sprijinul:
Consiliul Judetean Timis și Instituția Prefectului Județul Timiș

poster_domni

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com