S-a dat start in Competitia Regionala de Eco-Inovare in Regiunea Vest si in proiectul Intreprinderi Eco-Inovative in Regiunea Vest

ecoinovatie

Agentia pentru Dezvoltare Regionala Vest (ADR Vest) si Asociatia Tehimpuls – Centrul Regional de Inovare si Transfer Tehnologic au dat dau startul Competitiei Regionale de Eco-Inovare din Regiunea Vest si proiectului „Intreprinderi Eco-Inovative in Regiunea Vest”, incepand cu data de 2 septembrie 2014.

Competitia Regionala de Eco-Inovare este organizata pentru a doua oara in Regiunea Vest, prima editie desfasurandu-se in anul 2013. La fel ca si in anul precedent, competitia este organizata in cadrul Targului Regional de Inovare – targul urmand sa aiba loc in Arad, in data de 12 noiembrie 2014.

In cadrul evenimentului de lansare a Competitiei Regionale de Eco-Inovare din Regiunea Vest si a proiectului „Intreprinderi Eco-Inovative in Regiunea Vest” vor lua cuvantul domnul Sorin Maxim – Director general al Agentiei pentru Dezvoltare Regionala Vest si doamna Raluca Cibu – Buzac – Presedinte al Asociatiei Tehimpuls.

Competitia Regionala de Eco-Inovare se adreseaza tuturor organizatiilor si persoanelor fizice din Regiunea Vest care realizeaza produse eco-inovative si/sau furnizeaza astfel de servicii eco-inovative, scopul acesteia fiind acela de a sprijini start-up-urile eco-inovative si de a sprijini integrarea unor astfel de produse si/sau servicii in cadrul afacerilor deja existente. Premiile oferite in cadrul Competitiei Regionale de Eco-Inovare vor consta in sesiuni de training, scheme de consultanta sigranturi in valoare de 10.000 euro pentru dezvoltarea start-up-urilor inovative. Acestea vor fi acordate in cadrul Targului Regional de Inovare.

Premiile vor fi oferite prin proiectul „Intreprinderi Eco-Inovative in Regiunea Vest” finantat in cadrul Programului Inovare in Industria Verde Romania al mecanismului financiar norvegian 2009-2014 – Norway Grants – al carui operator de program este Innovation Norway.

Mai multe informatii pe website-ul ADR Vest http://www.adrvest.ro/index.php?page=articol&aid=1221

 

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com