Selectia participantilor pentru tabara de arta de la Muntele Mic a inceput! Si tu poti deveni un facilitator al integrarii prin arta.

timisoara-art-fest

AIDRom continua selectia de participanti tineri non-refugiati ( cetateni romani ) interesati sa participe in ateliere de arta si in procesul de integrare a tinerilor refugiati in Timisoara. Sunt invitati sa se inscrie tineri cu varsta intre 9 – 25 de ani.

AIDRom va realiza in perioada 6 – 10 Februarie 2017 o tabara de arta la Muntele Mic, jud. Caras – Severin pentru 15 tineri refugiati si 15 tineri non-refugiati ( cetateni romani ) din Timisoara.

In cadrul taberei vor fi organizate ateliere de teatru, muzica, pictura si film, activitati recreationale si de prezentare a fenomenului migratiei si procesul de integrare a refugiatilor in Romania. Mai mult, in perioada Februarie – Aprilie 2017 atelierele de arta vor continua saptamanal, iar in luna Mai va fi organizat un Festival de Arta pe tema refugiatilor in Timisoara.

Proiectul se desfășoară în Timisoara și este reprodus în 6 orașe europene partenere: Roma, Bruxelles, Sevilla, Liverpool, Nicosia, Berlin. 30 de tineri refugiați și localnici vor veni împreună pentru a  crea și de a efectua o piesa de teatru  bazata pe povestile participantilor. Pe langa atelierul de creație de teatru, o formare lingvistică și transculturala va fi oferita refugiatilor tineri pentru a le va oferi instrumentele necesare pentru o integrare eficienta in Romania.

Mai multe informatii sunt disponibile pe pagina AIDRom

art-fest-aidrom-2017

WP2FB Auto Publish Powered By : XYZScripts.com