Sesiune de informare si atelier Europa Creativa la Timisoara

Creative-Europe-Grafik

Europa Creativă 2014-2020 – Subprogramul Cultura. Finanțarea proiectelor de cooperare europeană
Timișoara, “Ambasada” (str. Anton Seiller nr.2), in data de 22 aprilie 2015, ora 9.30

În data de 22 aprilie 2015, Biroul Europa Creativă România organizează la Timișoara, în colaborare cu Primăria Municipiului Timişoara, cu sprijinul Direcţiei judeţene pentru cultură a județului Timiş şi al Institutului Intercultural Timișoara, un eveniment dedicat operatorilor din sectoarele culturale și creative care vor să acceseze anul acesta finanțările Programului Europa Creativă pentru proiecte de cooperare europeană.

Evenimentul are două părți: o informare generală despre Europa Creativă și liniile de finanțare ale Subprogramului Cultura (proiecte de cooperare europeană, traduceri literare, rețele și platforme europene) și un atelier de lucru dedicat completării și depunerii propunerilor de proiecte în cadrul liniei de finanțare pentru proiecte de cooperare europeană.

Program

9.30 – 10.00 Partea I: Sesiune de informare generala

11.30 – 12.00 Pauză

12.00 – 14.30 Partea a II-a: Atelier de lucru

Agenda detaliată a evenimentului poate fi descărcată de aici.

Participarea este gratuită. Cei interesați sunt rugați să transmită formularul de înscriere completat prin e-mail la adresa cultura@europa-creativa.eu până cel târziu în data de 17 aprilie.

Persoana de contact pentru detalii: Sorin Enuș, consultant Subprogramul Cultura – telefon 0213166061.

Europa Creativă 2014 – 2020 este programul de finantare al UE dedicat operatorilor din sectoarele
culturale și creative. Europa Creativă are trei sub-programe: MEDIA, Cultura și o componentă transsectorială dedicată garantării creditelor bancare și cooperării în domeniul politicilor culturale.
Subprogramul Cultura sprijină proiectele de cooperare între minimum trei ări, traducerile din literatura europeană, platformele europene care sprijină mobilitatea și promovarea creatorilor și reelele europene care contribuie la profesionalizarea operatorilor din sectoarele culturale și creative.

Link-uri utile

Pagina Programului Europa Creativă: http://www.ec.europa.eu/creative,europe
Pagina Biroului Europa Creativă România: www.europa,creativa.eu/cultura

 

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com