Tineri implicati civic, de Ziua Internationala a Tineretului 2015

ziua-internationala-a-tineretului-2015
Tinerii sunt invitați să participe la Ziua Internaţională a Tineretului 2015 prin implicarea într-un concurs de fotografie și la o campanie online  având ca temă “Angajamentul civic al tineretului”.

Pentru a marca această zi, sărbătorită în fiecare an pe 12 august,  Reţeaua UN Inter-agenţii pentru Dezvoltarea Tineretului, co-prezidată de DESA şi UNDP, invită tinerii din lumea întreagă să se alăture concursului de fotografie şi să fie parte a unei campanii online, care să arate cum angajamentul şi participarea tinerilor sunt esenţiale pentru realizarea unei dezvoltări umane durabile.

Înscrie-te în concurs până pe 30 iulie, împărtăşeşte povestiri şi mesaje despre angajamentul civic al tinerilor folosind hashtag-ul #YouthDay sau organizează un eveniment pentru a sărbători Ziua Tineretului!

ziua-internationala-a-tineretului-2015-foto

Cum trimiţi fotografia
Scopul concursului este de a încuraja tinerii să se implice şi să promoveze activităţi pentru realizarea unei dezvoltări umane durabile. Trimite o fotografie făcută de tine pe această temă pe adresa de email youth@un.org sau pe contul Instagram UN4Youth împreună cu formularul privind drepturile de autor.

Fotografia câştigătoare va fi prezentată în cadrul evenimentului organizat la sediul ONU cu ocazia Zilei internaţionale a tineretului, pe 12 august, şi online (via platformele de reţele sociale @UN4Youth şi @undp4youth), şi poate fi folosită în Raportul mondial privind tineretul 2015. Evenimentul este celebrat de Inter-Agency Network on Youth Development.

Alte modalităţi de a participa

Spune-ţi povestea! Scrie pe Tweeter despre impactul pozitiv al tinerilor care iau parte la activităţi de implicare şi participare civică, via Facebook, Twitter şi Instagram. Cele mai bune postări vor fi prezentate pe cartea poştală dedicată Zilei Tineretului, promovată pe reţelele sociale. Nu uita să le spui şi altora despre eveniment!

Organizezi un eveniment dedicat Zilei Tineretului în comunitatea ta, la şcoală, într-un club de tineret sau la locul de muncă? Informează IYD despre eveniment şi acesta va fi afişat pe harta activităţilor IYD. Dacă eşti în căutare de idei, te poţi inspira din IYD toolkit.

 

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com