Ziua Europei, 9 mai, a fost sarbatorita si la Otelul Rosu, judetul Caras Severin

otelu rosu ziua europei_banner

„Liceul Bănătean – Şcoala europeană într-o Europă unită si diversă“ a fost genericul prin care elevii de la Oţelu Roşu au sărbătorit pe 9 mai Ziua Europei. Prima parte a programului a avut ca loc de desfăşurare Sala Astra a şcolii.

Ediţia din acest an s-a bucurat de viziţa unui grup format din reprezentanţi ai Comisiei Europene în teritoriu, respectiv ai Centrului de Informare Europe Direct Timişoara, prim punct de acces al cetăţenilor la Uniunea Europeană, precum şi pe cei ai Grupulului „Educativa“, organizator al celui mai mare târg de universităţi din România şi estul Europei, prin intermediul căruia liceenilor li se oferă posibilitea de a studia în instituţii de învăţământ superior din străinatate.
Elevii au avut şansa să stea de vorbă cu Patrik Blum, un student de origine germană implicat in proiecte de voluntariat internaţionale şi de a afla direct de la el cât de important este atât pentru dezvoltarea personală cât şi pentru comunitatea europeană implicarea tinerilor în astfel de activităţi.
Sursa: CAON
WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com